Elek Bettina vagyok, szín- és stílustanácsadó, a CABALA motivációs ruhamárka megálmodója és tervezője – amely számomra igazi szerelemgyerek, hiszen az önfejlesztés és a divat iránti szenvedélyemből született meg.
 
Egy nő igazi vonzereje a kisugárzásában rejlik és ehhez elengedhetetlen a kellő önbizalom és a magabiztos megjelenés.
A munkám során ebben tudok segíteni én neked. 
 

Sok év önfejlesztés után bátran merem állítani, hogy az egészséges önértékelésünk egyik alapja az, hogy tisztába kerüljünk saját adottságainkkal – saját magunkhoz mérjük magunkat és ennek megfelelően öltözködjünk. Az öltözködésünk két igazán fontos pillére a színtípusunk és a testalkatunk, melyeket megismerve rengeteg kérdésre választ kaphatunk (akár még olyanokra is, melyeket meg sem fogalmaztunk magunknak, csak éreztük az elakadást). Nagyon fontos tudnunk azt, hogy mely színeket és milyen szabású ruhákat érdemes viselnünk nekünk, hiszen nem vagyunk egyformák. 

Tanácsadások alkalmával a vendégeimet rendszerint rengeteg pozitív felismerés éri, amint megtapasztalják, hogy nem bennük van a hiba, ha egy ruha rajtuk nem áll ugyanúgy, mint máson – egészen egyszerűen csak különbözőek vagyunk. Mások az adottságaink, mások a természetes színeink, más formával rendelkezünk – ezáltal teljesen más árnyalatok hozzák ki belőlünk a legszebbet és mindenkinek meg kell találnia a számára előnyösebb szabású ruhát. Ez a recept mindenki számára teljesen egyedi, de végtelenül egyszerű és logikus, melyet a tanácsadás során kézzelfogható tudásként azonnal átadok neked.

SZÍNTANÁCSADÁS 

Tanácsadásaim során megmutatom neked, hogy hogyan hozhatod ki magadból a maximumot az öltözködésed által – hogyan lehetsz magabiztos és önazonos a mindennapok során. Látni fogod, hogy melyek azok a színek, színtónusok, melyeket viselve az arcod felragyog és melyek harmonizálnak igazán a te természetes színeiddel. Tested adottságait figyelembe véve felpróbálhatsz nálam számos olyan fazonú ruhát, melynek szabása kiemeli az alakodat és az előnyös porcikáidra helyezi a fókuszt.

RUHAKÉSZÍTÉS

Az általunk készített ruhák mindegyike igazán különleges és teljesen egyedi igényekre szabott, hiszen a vásárlóink állíthatják össze (természetesen az én segítségemmel) a számukra készülő ruhadarab valamennyi részletét.

A ruha viselője választhatja ki a ruha klasszikus fazonját – testalkatának megfelelően – megválaszthatja a készülő darab méretét (akár egyedi méretek megadásával) és színét – figyelembe véve a színtípusát, majd végül a ruha ékességét a szintén szabadon választható hímzett mantrák adják meg. 

Hiszem és tapasztalom, hogy a gondolatainknak hatalmas teremtő ereje van, erre a fontos tényre alapszik a ruhamárkám alapszellemisége, miszerint minden ruhánkban rejtőzik egy hímzett üzenet. Minden egyes kabalaruha kiegészítője egy felirat, ami lehet egy motiváló mondat – amely kézenfog és lelkesít egy szürkébbnek tűnő napon  – egy pozitív szó – mely pozitív rezgései hasonló pozitív hatással van ránk – egy megfelelő felirat, amely ideális irányba képes elbillenteni és észrevétlenül is segít a mindennapokon. A feliratok mindegyike megerősíti és mantra-szerűen kíséri a ruha viselőjét egész napja során.

 “Célom olyan ruhákat tervezni, melyek nem csupán újabb anyagdarabok lesznek a szekrényedben, hanem egy mágikus, erőt és energiát rejtő kabalaruhák, amik tökéletesítik és szebbé varázsolják a mindennapjaidat