A divat, mint az önkifejezésünk egyik eszköze

A divat, mint az önkifejezésünk egyik eszköze

img_3818_masolat.JPG

Az önkifejezésésünk egyik remek eszköze lehet az öltözködés.
Egyre inkább tapasztalom azt, hogy az önismertünk és önszeretetünk szorosan összefügg azzal, hogy milyen ruhákat és sokkal inkább, hogy milyen színeket viselünk.

Túlzás nélkül állítom, hogy ha valaki rátalál az igazi színei (azokra, melyek számára a legtökéletesebben állnak) akkor kerül igazán harmóniába a megjelenése – ez a külső támogatás még akkor is hatalmas segítség lehet, amikor szétszórtabb napjainkat éljük és mentálisan nem vagyunk éppen a toppon.

Az önismereti folyamat egy hosszú utazás, mely alatt fokozatosan alakulunk át és válunk igazán nővé. Ennek a belső folyamatnak a kivetülése pedig érződik a ruházatunkon, sokkal inkább szeretnénk megmutatni nőiségünket és sokkal jobban merjük megélni is azt.

Egyre jobban megismered magadat, a határaidat, az erősségeidet és bátrabb leszel. Mert igenis bátor dolog színeket viselni – élénk színeket főleg, hiszen azzal valamelyest kitűnsz a tömegből, nem tudsz annyira elvegyülni, de ahogyan ismered meg önmagadat, ahogyan egyre inkább kerülsz harmóniába önmagaddal egyre inkább leszel merészebb és végül teljesen természetessé válik.

Tapasztalátok már ti is ezt a fajta folyamatot?

img_3806.JPG

Imádom a munkámat és hogy ezzel foglalkozhatom. Az én önismereti utam során hatalmas szerepe van a munkámnak is és rengeteg felismerés ér ezáltal is, melyet szeretnék átadni azoknak, aki bizalmat szavaznak nekem és hozzám jönnek színtanácsadásra és mi készíthetjük el a kabalaruháját. Szeretem néha kicsit más szemmel nézni a dologat, olykor a dolgok mögé nézni és látni – meglátni a ruháknak és a színeknek is az igazi lényét és lényegét, mert sokkal több van bennük, mint hinnénk. 

Tekintettél már a ruháidra egy kicsit spirituálisabb szemmel? 🙂 Érdemes és érdekes lehet néha kicsit belemélyedni ebből a látószögből is a szekrényedbe.

A bejegyzés írója:

Elek Bettina

Elek Betti vagyok, szín- és stílustanácsadó, a CABALA ruhamárka megálmodója és tervezője. Kislány korom óta nagyon szerettem öltözködni, de a saját stílusomat sokáig nem sikerült megtalálnom. Utólag úgy látom, leginkább másokat utánoztam. Gyerekként figyeltem a társaimat, hogy ki és mi számít népszerűnek, és ennek megfelelő ruhákat viseltem. Felnőttként pedig a trendeket követve próbáltam jól érezni magam a bőrömben. Talán mondanom sem kell, hogy kevés sikerrel.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nézz szét a CABALA ruhák között!

Találd meg a számodra legjobb darabokat a Te színeidben.

Social Media

További bejegyzések

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Keresés