Feltétel nélkül szeretem és elfogadom magamat..

Feltétel nélkül szeretem és elfogadom magamat..

img_3580_masolat.JPG

.. Ezt a mondatot minden nőnek receptre kellene felírni és naponta legalább 3x elismételni.

Az elmúlt héten egy nagyon érdekes interjún vettem részt, melynek végén egy szuper gyakorlatra is sor került. A tükörgyakorlat amilyen egyszerűen hangzik, éppen olyan nehéz és elgondolkodtató a valóságban. Leültettek egy tükör elé és mélyen a saját szemembe kellett néznem – már magában ez a szituáció sem volt túl kényelmes, hiszen nem sokszor fordul elő velem, hogy sokáig nézek magammal farkasszemet és fürkészem a gondolataimat – és még csak ezután következett a lényeg. A lányok megkértek, hogy beszéljek arról, hogy mit szeretek magamon a leginkább, mivel vagyok elégedett az arcomon, mivel békéltem meg.. valamint, hogy mit jelent nekem nőnek lenni, miért jó nőnek lenni. Miközben én ültem a tükörrel szemben és lányos zavaromban próbáltam bókokkal elhamlozni a lányt, akit benne láttam, Orsi szorgosan kattogtatta a fényképezőgépét, Rózsa pedig mindezt videóra is vette, hogy segítse az amúgy is komfortos helyzetemet. 🙂 

Nem volt könnyű feladat, viszont nagyon tanulságos. Minden körülmény, ami nem megszokott és ami képes kimozdítani a komfortzónánkból az valami új tapasztalattal ajándékoz meg és erősít minket. Ez a gyakorlat pedig pont ilyen. 

Ha van kedvetek egy kis játékhoz akkor próbáljátok ki ti is. Üljetek le a tükör elé és mondjátok el magatoknak, hogy mennyire szeretitek magatokat, mivel vagytok megelégedve magatokon. Csodálatos érzés! 

img_3684_masolat.JPG

img_3550_masolat.JPG

img_3583_masolat.JPG

 

A bejegyzés írója:

Elek Bettina

Elek Betti vagyok, szín- és stílustanácsadó, a CABALA ruhamárka megálmodója és tervezője. Kislány korom óta nagyon szerettem öltözködni, de a saját stílusomat sokáig nem sikerült megtalálnom. Utólag úgy látom, leginkább másokat utánoztam. Gyerekként figyeltem a társaimat, hogy ki és mi számít népszerűnek, és ennek megfelelő ruhákat viseltem. Felnőttként pedig a trendeket követve próbáltam jól érezni magam a bőrömben. Talán mondanom sem kell, hogy kevés sikerrel.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nézz szét a CABALA ruhák között!

Találd meg a számodra legjobb darabokat a Te színeidben.

Social Media

További bejegyzések

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Keresés