Limitált Kollekció:

Lenvászon kollekció

A lenvászon kényelmes és különösen légies viselet a nyári hőségben. Az anyag finom esése inspirálta a kollekció könnyed és romantikus szabásvonalait.

Engedd, hogy elvarázsoljon a legújabb kollekciónk, amely tele van izgalmas új fazonokkal és különleges textúrákkal.

Bár nagyon szeretjük az állandó kínálatunkban megtalálható puha anyagainkat, mégis jól esik néha egy kis változatosság. 

Az időről időre felbukkanó limitált kiadású kollekciónkban mindig más és más anyagokkal dolgozunk – olyanokkal, amelyeket korábban nem találkozhattatok nálunk.

Az idei nyári darabok elkészítése során az egyik személyes kedvencem, a lenvászon kapott főszerepet.

A lenvászon kényelmes és különösen légies viselet a nyári hőségben. Az anyag finom esése inspirálta a kollekció könnyed és romantikus szabásvonalait.

Az egyszínű darabok mellett helyet kapott egy apró virágmintás anyag is, amely csodásan egészíti ki a kollekció darabjait. A használt anyagok összetétele 30% lenből és 70% viszkózból áll, így élvezhetjük a len anyag puhaságát és nem kell félnünk az anyag gyűrődésétől.

Ezúttal is – mint azt már az állandó kínálatunk darabjainál megszokhattátok – ti választhatjátok ki a készülő ruhadarabotok fazonját, méretét és a lenanyagok színét vagy mintáját is.

Engedd, hogy elvarázsoljon a legújabb kollekciónk, amely tele van izgalmas új fazonokkal és különleges textúrákkal. Bár nagyon szeretjük az állandó kínálatunkban megtalálható puha anyagainkat, mégis jól esik néha egy kis változatosság. Az időről időre felbukkanó limitált kiadású kollekciónkban mindig más és más anyagokkal dolgozunk – olyanokkal, amelyeket korábban nem találkozhattatok nálunk. Az idei nyári darabok elkészítése során az egyik személyes kedvencem, a lenvászon kapott főszerepet. A lenvászon kényelmes és különösen légies viselet a nyári hőségben. Az anyag finom esése inspirálta a kollekció könnyed és romantikus szabásvonalait. Az egyszínű darabok mellett helyet kapott egy apró virágmintás anyag is, amely csodásan egészíti ki a kollekció darabjait. A használt anyagok összetétele 30% lenből és 70% viszkózból áll, így élvezhetjük a len anyag puhaságát és nem kell félnünk az anyag gyűrődésétől. Ezúttal is – mint azt már az állandó kínálatunk darabjainál megszokhattátok – ti választhatjátok ki a készülő ruhadarabotok fazonját, méretét és a lenanyagok színét vagy mintáját is.
Tovább olvasom

Fontos tudnod

Az alábbi kollekció limitált kiadás. A mintás anyagaink csupán a készletünk erejéig elérhetőek – nem az állandó termékpalettánknak a része.

Ezért, ha beleszerettél valamelyik ruhadarabba beleszerettél és
semmiképpen sem szeretnéd, hogy hiányozzon a gardróbodból akkor érdemes időben megrendelned.

A limitált kollekcióban elérhető fazonok

Keresés