Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

_mg_0808_masolat.jpg

Én azt az elvet vallom, hogy ne kövessük vakon a divatot, sokkal inkább törekedjünk arra, hogy megtaláljuk a saját magunk stílusát, melyet igazán önazonosnak érzünk. 

A trendek mulandóak és egyre gyorsabban cserélődnek, ezért nem igazán költséghatékonyak. Ami az egyik szezonban még menő darabnak számít az a következőben már nem lesz olyan trendi, sőt idővel még cikivé is válhat.
És ami a legfontosabb: nem minden aktuális trend megfelelő számunkra – ami a címlapokon szereplő modelleken jól áll az lehetséges, hogy nekünk borzalmasan.. és ebben az esetben nem velünk van a probléma csupán azzal, hogy olyat próbálunk magunkra erőltetni ami nem mi vagyunk.

img_3692.JPG

Mivel az én egyik fő misszióm a nők önbizalmának erősítése, ezért teljesen ellenzem azt, hogy másokhoz hasonlítsuk magunkat.., hogy megpróbáljunk beállni a sorba és csak azért hordjuk azokat a ruhákat amiket minden szezonban az arcunkba nyomnak, hogy trendinek érezzük magunkat.Lehet, hogy “trendi” leszel, viszont az esetek többségében szinte az is biztos, hogy nem fogod jól érezni magad az adott darabban, hiszen nem állhat egy trend minden testalkaton tökéletesen. Ennek következménye pedig az önostorozás és az önbizalomhiány.

Én azt mondom neked, hogy ne akarj mindenképp trendi lány lenni, sokkal inkább az legyen a célod, hogy megismerd saját magadat – a testedet, az alakodat, a színeidet és a vágyaidat.

Te mire vágysz? Miben érzed jól magad?

Amennyiben egy neked előnyös darabot választasz biztosan sokkal jobban fogod magad érezni benne, sokkal inkább ragyogsz majd.. ezek után pedig szerinted kit fog érdekelni, hogy az adott darab amit viselsz mennyire követi-e a 2018-as őszi-téli trendeket?

Ne trendi akarj lenni, hanem igazi!

A bejegyzés írója:

Elek Bettina

Elek Betti vagyok, szín- és stílustanácsadó, a CABALA ruhamárka megálmodója és tervezője. Kislány korom óta nagyon szerettem öltözködni, de a saját stílusomat sokáig nem sikerült megtalálnom. Utólag úgy látom, leginkább másokat utánoztam. Gyerekként figyeltem a társaimat, hogy ki és mi számít népszerűnek, és ennek megfelelő ruhákat viseltem. Felnőttként pedig a trendeket követve próbáltam jól érezni magam a bőrömben. Talán mondanom sem kell, hogy kevés sikerrel.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Nézz szét a CABALA ruhák között!

Találd meg a számodra legjobb darabokat a Te színeidben.

Social Media

További bejegyzések

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Keresés