✨ „Díva” ruha ✨ Limitált kollekció

✨ „Díva” ruha ✨ Limitált kollekció

Azonosító: 945

A ruha pántos felsőrésze finoman öleli körül az alakot, a rugalmas gumirozás a hátrészén pedig garantálja a felhőtlen kényelmet. A szoknyarész kecsesen bővül, ami igazi romantikus életérzést csempész a nyári napokba.

De figyelem! Ezt a különleges ruhát nem szokványos anyagokból alkottuk meg, ezért különösen egyedi darab. Az idei nyári limitált kollekciónk anyaga inspirálta ezt a ruhadarabot. A finom anyagból készült ruha engedi, hogy a nyári szellő könnyedén lengesse a szoknyát, megteremtve az igazi nyári szabadság érzetét.

Limitált anyagunk 8 különböző színben érhető el, de csak a készlet erejéig tudjuk felvenni a rendeléseiteket. A rendelés során írd meg a megjegyzésbe a kiválasztott színt és méretet vagy vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén, hogy egyeztetni tudjuk a készülő ruhád minden részletéről.

A 8 szín, amelyek bekerültek a mostani limitált kollekciónk kínálatába:

  • Emerald (Összetétel: 92% viszkóz, 8% poliészter)
  • Narancs (Összetétel: 100% lyocell)
  • Türkizkék (Összetétel: 100% lyocell)
  • Camel (Összetétel: 92% viszkóz, 8% poliészter)
  • Levendula (Összetétel: 92% viszkóz, 8% poliészter)
  • Pisztácia (Összetétel: 100% lyocell)
  • Türkiz (Összetétel: 100% lyocell)
  • Éjkék (Összetétel: 92% viszkóz, 8% poliészter)

Továbbá ez a fazon rendelhető limitált len-viszkóz anyagunkból is.

Az anyagok aktuális elérhetőségéről kérlek érdeklődj üzenetben.

49 900 Ft

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.