Nadrágszoknya – rövidebb

Nadrágszoknya – rövidebb

Azonosító: 213

Varázslatosan vagány és rendkívül elegáns: itt van ez a magasított, extrán bővülő nadrágszoknya, amely a hétnyolcados – boka felett érő – hosszával garantáltan lenyűgözni fog. A gumis derék a kényelmet és az alakhoz igazodást szolgálja, míg a szoknya hosszát igény esetén személyre is szabjuk neked, hogy pontosan a megfelelő helyen érjen véget.

Ez az egyedülálló darab magabiztos megjelenést kölcsönöz, és biztosan felfigyelnek majd rád. Legyen szó bármilyen alkalomról, ebben a nadrágszoknyában garantáltan nem maradsz észrevétlen!

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.