A-vonalú szoknya

A-vonalú szoknya

Azonosító: 205

Az A-vonalban bővülő szoknya igazi időtálló darab, melyet a derekán található vastagabb pánt tesz még különlegesebbé. Ez a stílusos ruhadarab nemcsak divatos, de rendkívül könnyen kombinálható is. Legyen szó hétköznapi vagy elegánsabb alkalmakról, ez a szoknya mindig helytáll. Kiemeli nőies vonalaidat és előnyös lehet számos testalkat számára. Kényelmes és praktikus, így egész napos viseletre is ideális.

34 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.