Ajándékutalvány

 • *

  Ajándékozz ajéndékutalványt születésnapra, karácsonyra, évfordulóra, bármilyen különleges alkalomra vagy “csak úgy”.
 • Összeg *

 • *

  CABALA ajándékutalványt különböző értékekben illetve egyéni színtanácsadásra van lehetőséged vásárolni.
  Az ajándékkártyát kérheted nyomtatható online formában, postai úton küldve és átveheted személyesen a budapesti showroomunkban.
 • Kézbesítés módja *

 • *

  Az ajándékutalványon feltüntetett érték a webshopunk kínálatából teljes egészében levásárolható. Készpénz visszaadása nem lehetséges.
  A megvásárolt utalványok érvényessége 6 hónap.

Mire használható fel az ajándékutalvány?

Színtanácsadás

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

CABALA ruhák

A színtanácsadást receptre írnám fel minden nőnek élete során, mert ez az első lépcsőfok a tudatos vásárlás útján. A következő szint viszont sokszor ennél még nehezebbnek bizonyul: megtalálni ezeket a színeket a való életben – az üzletekben. A szezonok és trendek váltakozása közben nem egyszerű rábukkanni a vágyott színekre a boltok polcain, mert a kínálat sok esetben eléggé le van szűkítve az aktuális divatnak megfelelően – kivéve, ha hozzám érkezel. Nálam egész évben megtalálja minden színtípus a számára ideális színek bőséges választékát.

Legutoljára ezeket nézted meg

Még nem néztél meg egyetlen terméket sem.

Keresés

Várj!

Szeretnéd jobban megismerni a színtípusokat, és hogy mely színeink állnának jól rajtad?​

Készítettem egy 40 oldalas ebookot, amiben bemutatom a 4 színtípust és hogy mely színeink mutatnak jól az egyes színtípusokon. Ezenfelül még pár remek tippet is leírok, amivel feldobhatod a megjelenésedet.

Feliratkozol cserébe a hírlevelemre, hogy értésülhess legfrissebb CABALA-val kapcsolatos hírekről és akciókról?

Melyik színtípusba tartozol?