LEPJ MEG VALAKIT

Találd meg a tökéletes ajándékot, amely mosolyt csal az arcára!

Különféle ajándékutalványok közül választhatsz, segítve ezzel megtalálni a tökéletes meglepetést a számodra fontos személy számára.

Mire használható fel a CABALA Ajándékutalvány?

Kérlek, nézd át az alábbi lehetőségeket, és válaszd ki azt, amelyikkel szeretnéd elkápráztatni a kiválasztott személyt. A további részletekért kattints az általad választott ajándékutalványra.

Minden meglepetés mögött egy különleges élmény rejtőzik, amellyel boldoggá teheted a szeretteidet.

Egyedi CABALA ruha az általad választott összegben

• Érték: 30 - 150 ezer forint •

Színtanácsadás
ajándékba

• Érték: 60 - 110 ezer forint •

Ruhatár összeállítás szakmai segítséggel

• Érték: 250 - 450 ezer forint •

Színtanácsadás + Ruhatár összeállítás szakmai segítséggel

• Érték: 300 ezer forint •

További segítségre lenne szükséged a tökéletes ajándék kiválasztásához?
Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és örömmel segítek a kérdéseid megválaszolásában.

Egyedi CABALA ruha összeállítására szóló vásárlási utalvány az általad választott összegben

Sokat hallottál már a ruháinkról egy számodra fontos személytől és egészen biztos vagy benne, hogy odáig lenne, ha készítenénk neki egy új ruhát, viszont bizonytalan vagy a méretében vagy nem tudod, hogy milyen fazonok lennének számára a legelőnyösebbek és nem szeretnél kockáztatni?

Válassz a különböző értékű ajándékkártyáink közül, amelyet az ajándékozott teljesen egészében le tud vásárolni, így biztos lehetsz benne, hogy olyan darabbal gyarapodik a szekrénye, amit nagyon fog szeretni – és minden alkalommal te jutsz róla az eszébe amikor viseli azt.

Ajándékkártya értéke:

Színtanácsadás ajándékba

Amennyiben szeretnél meglepni valakit egy egész életre szóló élménnyel, amelyen keresztül lehetőséget adnál neki arra, hogy jobban megismerje önmagát a színeken és az öltözködésen keresztül, akkor lepd meg őt egy egyéni színtanácsadással. A színtanácsadás élményét kiegészítheted egy további meglepetéssel is, melynek köszönhetően miután megismerte a legszebb színeit választhat magának egy új ruhát a kedvenc árnyalatában. Ha azt szeretnéd, hogy ez egy közös program legyen számotokra, akkor gyertek el hozzám együtt! Ebben az esetben nem csak hasznos tudással, de egy szuper közös élménnyel is gazdagodhattok. Ebben az esetben válaszd a páros színtanácsadást.

Opciók:
Egyéni színtanácsadás (59 900 Ft)

Amennyiben szeretnél meglepni valakit egy egész életre szóló élménnyel, amelyen keresztül lehetőséget adnál neki arra, hogy jobban megismerje önmagát a színeken és az öltözködésen keresztül, akkor lepd meg őt egy egyéni színtanácsadással.

Egyéni színtanácsadás +Ajándék ruha (99 900 Ft)

A színtanácsadás élményét kiegészítheted egy további meglepetéssel is, melynek köszönhetően miután megismerte a legszebb színeit választhat magának egy új ruhát a kedvenc árnyalatában.

Páros színtanácsadás (109 900 Ft)

Ha azt szeretnéd, hogy ez egy közös program legyen számotokra, akkor gyertek el hozzám együtt! Ebben az esetben nem csak hasznos tudással, de egy szuper közös élménnyel is gazdagodhattok. Ebben az esetben válaszd a páros színtanácsadást.

Ruhatár összeállítása szakmai segítséggel

Életünk során számos olyan időszak adódik, amikor nem pusztán egy új ruhára, hanem inkább egy teljes megújulásra, stílusváltásra van szükségünk. Ezekre az alkalmakra kínáljuk csomagjainkat, amelyek segítségével a szeretteid egyszerűen és stílusosan alapozhatják meg új ruhatárukat. 

Ezek a csomagok olyan ruhadarabokat kínálnak, amelyek nemcsak az öltözködését frissítik fel, hanem az önbizalmát is növelik, könnyedséget és szépséget csempészve mindennapjaiba. 

Legyél részese az átalakulásban, és ajándékozd meg a szeretett személyt egy új stílusú kezdet lehetőségével.

KAPSZULACSOMAG
A csomag ára: 250 000 Ft
TELJES ÁTALAKULÁS CSOMAG
A csomag ára: 450 000 Ft

Színtanácsadás + Ruhatár összeállítás szakmai segítséggel​

Az élet számos kihívást tartogat, amikor a ruhatárnál mélyebb változásra, sőt akár teljes átalakításra van szükség. Az ilyen időszakokra kínált ajándékcsomagunk azért született meg, hogy segítsen a szerettednek abban, hogy megtalálja azokat a ruhadarabokat, melyek nem csak szebbé teszik megjelenését, de könnyedséget is hoznak a mindennapjaiba. Az alapruhatár kialakítása előtt egy egyéni színtanácsadás is része az ajándéknak, hogy a végül kiválasztott ruhadarabok valóban a legideálisabbak legyenek. Így nemcsak egy új ruhatárral gazdagodik majd, hanem hasznos tudással és pozitív élményekkel is, melyeket az élete során folyamatosan kamatoztathat. Ezzel az ajándékkal nemcsak a megjelenését, de az önbizalmát is fejlesztheti, és egy olyan életre szóló ajándékban lesz része, amelyre mindig emlékezni fog.

A csomag tartalma:
A teljes csomag ára: 300 000 Ft

Lepj meg valakit!

Garantált öröm.  Tudatos választás.
Ajándékozz meg egy hozzád közel álló személyt akiről tudod, hogy régóta vágyik egy kabalaruhára, de ruha összeállítását hagyd meg neki. Így lesz igazán közös az élmény és biztosan hasznos és jól kihasználható az ajándék.

Ajándékutalvány

 • *

  Ajándékozz ajéndékutalványt születésnapra, karácsonyra, évfordulóra, bármilyen különleges alkalomra vagy “csak úgy”.
 • Mit szeretnél ajándékozni? *

 • Összeg *

 • Opció *

 • Csomag *

 • *

  Az ajándékkártyát kérheted online, nyomtatható formátumban, postai úton elküldve és átveheted személyesen is a budapesti bemutatótermünkben.
 • Ajándékozott neve *

 • Kézbesítés módja *

 • *

  Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes. Az utalvány csak egyszeri alkalommal használható fel, készpénzre nem váltható.

Keresés