Álló galléros blézer

Álló galléros blézer

Azonosító: 328

Ezt a kecsesen szűkített blézert egyszerűen imádni fogod! A derekat kiemelő fazonja és az elegáns vonalvezetés garantáltan különlegessé és nőiessé teszi megjelenésed.

Az álló gallér hozzáadja a finom vonalakat, amelyek igazán különlegessé teszik ezt a blézert. Lehetőséged van a felsőrész elejét 2 francia kapoccsal rögzíteni, így a megjelenésedet igényeidhez és hangulatodhoz igazíthatod – akár lazábban, akár elegánsabban.

A válltömés pedig tovább fokozza az elegáns és nőies vonalvezetést, de ne aggódj, ha nem szereted a tömést, könnyedén eltávolítható, ha úgy kívánod.

Ez a blézer szinte minden testalkatnak előnyös. A szűkített fazon és a derekat kiemelő stílus csodálatosan formálja az alakot. Viseld munkahelyen, üzleti találkozón vagy akár egy különleges eseményen. Ez a blézer mindig megállja a helyét és lenyűgöző megjelenést biztosít.

47 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.