Álló nyakú felső

Álló nyakú felső

Azonosító: 313

A japán ujjas, álló nyakkivágású, szűkített szabású felsőrész egy izgalmas és különleges darab, amelynek központjában a „hercegnős” nyaki rész áll. A japán ujjas megoldás egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöz a felsőnek, ami egy kicsit eltér a hagyományostól.

Az álló nyakkivágás szintén egyedi vonást ad a felsőnek, kiemelve a nyakat és a dekoltázst. Ezáltal elegáns és nőies hatást kelt, amelyhez a szűkített szabás még inkább hozzájárul. A szűkített szabás hangsúlyozza az alakot, kiemeli a női vonalakat és biztosítja az illeszkedést a testhez. Ezáltal karcsúbb és vonzóbb megjelenést biztosít.

Ez a felsőrész remek választás lehet különleges alkalmakra vagy akár a mindennapi szettjeid megfűszerezésére.

28 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.