Álló nyakú maxiruha

Álló nyakú maxiruha

Azonosító: 929 H

A japán ujjas maxiruha egy rendkívül különleges és alkalmi darab, amelyben garantáltan nem maradsz észrevétlen. A szabásvonala letisztult és elegáns, ugyanakkor az izgalmas álló nyakrész, a japán ujjak és a földig omló szoknya egyedi és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít.

Az álló nyakrész és a japán ujjak hozzájárulnak a ruha különleges jellegéhez. Az álló nyakrész kiemeli a nyakat és a felsőtestet, ezzel eleganciát és nőiességet kölcsönözve. A japán ujjak pedig egyedi megjelenést adnak a ruhának, és egyfajta kecsességet és finomságot sugallnak. A földig omló szoknya tovább növeli a ruha alkalmi jellegét. Ez a hosszú, elegáns szoknya hozzájárul a megjelenésed eleganciájához és díszítéséhez, miközben egy olyan vonalvezetést teremt, amely kiemeli a nőiességet és a testmozgást.

58 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.