Álló nyakú ruha egyenes szabású szoknyával

Álló nyakú ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 929 B

Különleges szabású ruha, amelyet az izgalmas álló nyaka tesz igazán egyedülállóvá. Ez a japán ujjas alapdarab tökéletes választás azoknak, akik szeretnének különlegesen és stílusosan megjelenni.

A legjobb az egészben, hogy ezt a ruhát könnyedén személyre szabhatod, hiszen választhatod az egyenes szabású vagy romantikus A-vonalú szoknyarészt. De ha igazán merész vagy és a divat határait feszegeted, akkor az extraként elérhető földig leomló szoknyával is megmutathatod stílusodat – kifejezetten a haladó divatimádóknak vagy különleges eseményekre ajánlva.

Legyen szó munkahelyi megjelenésről vagy egy elegánsabb eseményről, ez a ruha mindig remek választás lesz. Kombináld kedvenc kiegészítőiddel és érezd magad különlegesen a ruhádban!

Kattints a számodra megfelelő szoknyatípusra és tekints mega többi ruhát is: A-vonalú, Maxiruha. 

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.