Álló nyakú ruha pörgős szoknyával

Álló nyakú ruha pörgős szoknyával

Azonosító: 056 D

Ezt az alapdarabot egyszerűen imádni fogod! A letisztult szabású ruha egy igazi különlegességgel rendelkezik: az álló nyakmegoldással. Ez az apró részlet varázslatosan emeli ki a ruha eleganciáját és nőiességét.

A legjobb hír az egészben, hogy ez a ruha 4 féle szoknyarésszel elérhető. Tehát választhatod a számodra leginkább kedvezőt. Legyen az egy szűkített, testhezálló szoknya, amely kiemeli alakod vonalait, vagy inkább egy lazább, könnyedebb A-vonalú szoknya amely szabadságot és légies megjelenést kölcsönöz. Ide kattintva megtekintheted ezt a ruhát különböző szoknyákkal kombinálva: A-vonalú, Hajtátos, Egyenes szoknyával.

Ez az alapdarab valódi stílusikon lehet a ruhatáradban. Képzeld el, hogy milyen sokoldalúan kombinálhatod! Egy elegáns eseményen vagy munkahelyi meetingen kiegészítheted egy blézerrel és magassarkúval a stílusos megjelenés érdekében. Vagy éppen egy laza, hétköznapi szettben viseld egy farmerdzsekivel és egy pár sportcipővel, hogy kényelmesen és divatosan lépkedj az utcán.

Ez a ruha valódi alapdarab a gardróbban, amely minden helyzetben megállja a helyét. A letisztult szabása és a különleges álló nyakmegoldása együttesen varázsolják igazán kifinomulttá és nőiessé.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.