Alul fodros maxiruha

Alul fodros maxiruha

Azonosító: 919 H

Merülj el a hercegnők világában ezzel a varázslatos fodros maxiruhával! Az alsó rész csodálatosan fodros, egy igazi ruhaköltemény, amelyben garantáltan kifinomult eleganciát sugározol. A felsőrész szűkített, hogy tökéletesen kiemelje és hangsúlyozza a derekad vonalát. A szoknya fokozatosan bővül, és egészen a földig ér, így egy álomszerű megjelenést biztosít. Ez a ruha nem csak a hercegnőknek szól, hanem mindenkinek, aki szeretné magát különlegesnek érezni és egyedi stílust mutatni. Bármilyen alkalmat feldobhatsz ezzel a ruhával, legyen az egy elegáns rendezvény vagy egy romantikus esti sétára való készülés. Engedd szabadjára a romantikus oldaladat ebben a fodros maxiruhában!

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.