Átbújtatós öv

Átbújtatós öv

Azonosító: 001

Az átbújtatós öv egy stílusos és praktikus kiegészítő, amely elegánsan emeli ki a derékvonalat és kiemeli az öltözetedet. Ez az öv egyedi kialakítású, amely átfut a ruhád derekán, és keresztezi önmagát, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és feszességet. Könnyen állítható, ennek köszönhetően testre szabhatod az öv feszességét, így biztosítva a kényelmes és szemet gyönyörködtető megjelenést.

Az átbújtatós öv nemcsak praktikus, hanem stílusos részlete is a szettnek, amely egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz. Legyen szó alkalmi vagy hétköznapi viseletről, az átbújtatós öv remek választás az öltözeted kiegészítéséhez, hogy kiemelje a derékvonalat és még vonzóbbá tegye a megjelenésedet.

13 900 Ft

  • Szín *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.