Átlapolt nadrág

Átlapolt nadrág

Azonosító: 204

Magasított derekú hosszú nadrág, oldalán zsebekkel, az elején pedig izgalmas átlapolással, ami igazán különleges és vagány ruhadarabbá teszi.

Az oldalán található praktikus zsebek nemcsak stílusosak, de a funkcionalitásodat is szolgálják. Az igazi csavart az elején található izgalmas átlapolás adja, amely különlegessé és vagánnyá teszi ezt a darabot.

Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különlegesebb alkalmakról, ebben a nadrágban garantáltan kényelmesen fogod érezni magadat miközben különleges megjelenéseddel bezsebelheted a bókokat.

45 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.