Átlapolt ruha oldalán megkötővel

Átlapolt ruha oldalán megkötővel

Azonosító: 059

Az átlapolt ruha finom ráncolásokkal és megkötőpánttal igazán egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz. A finom ráncolások sejtelmesen megfodrozzák az anyagot, létrehozva egy játékos és nőies hatást. Ezek a ráncok hozzájárulnak a ruha dinamikus megjelenéséhez és mozgásához. A megkötőpánt a derekán különleges részlete, amely lehetővé teszi számodra, hogy testre szabd a ruhát és kiemeld a derekad. Ezáltal a ruha még inkább hangsúlyozza a női vonalaidat. A szoknya A-vonalban bővülő, szintén átlapolt, ami tovább erősíti a ruha könnyed és légies hatását. Ez a fazon előnyös lehet a testalkat szempontjából, mivel hangsúlyozza az alakot és egyensúlyt teremt a felső és alsó test között.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.