Csónak nyakú, bevágott felső

Csónak nyakú, bevágott felső

Azonosító: 317

A csónak nyakú, háromnegyedes ujjú, bevágott felső tökéletes választás a mindennapokra. Ez a ruhadarab kombinálja a stílusos megjelenést és a könnyed, kényelmes viseletet. Az izgalmasan bevágott csónak nyakú kivágás elegáns és nőies hatást kölcsönöz, miközben megőrzi a ruha egyszerűségét és letisztultságát. A háromnegyedes ujjak pedig praktikusak és tökéletesek a melegebb időjárásban, amikor nem szeretnél teljes hosszú ujjú felsőt viselni – továbbá optikai trükköt is rejtenek magunkban.

Az egyszerű, letisztult stílus pedig lehetőséget ad arra, hogy a ruhát különböző stílusokkal és kiegészítőkkel kombináld, hogy az egyéni stílusodat kifejezd.

26 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.