Blézer ruha pörgős szoknyával

Blézer ruha pörgős szoknyával

Azonosító: 073

A blézer ruha egy olyan szabás, amely új lehetőségeket és optikai előnyöket hoz magával. A testalkattól függetlenül vonzó lehet a legtöbb hölgyvendégünk számára. A hosszanti irányban húzódó vonalak kiemelik a nőiességet: finoman követik a test sziluettjét, és mindezt úgy teszik, hogy közben nem helyeznek túl nagy hangsúlyt a derék részre. Tehát még akkor is csinosan mutat rajtad, ha nem annyira definiált a derekad. Ha azonban mégis szeretnéd fókuszálni a derekadra, egy övvel remekül kiemelheted.

A kihajtott gallér önmagában is elegáns megjelenést kölcsönöz, de kiegészítőkkel tovább fokozhatod az összhatást. Ajánlom azoknak a nőknek, akik szeretnék felfedezni az elegáns és nőies oldalukat. A blézer ruha kiváló választás lehet üzleti találkozókra és munkahelyi megjelenésekre, de ugyanúgy megállja a helyét egy romantikus vacsora alkalmával is. Viselheted könnyedebb programokon is, például bakanccsal kombinálva, ha szereted a sikkes eleganciát, vagy csinos kiegészítőkkel és magassarkú cipővel feldobva egy különleges eseményen. A blézer ruha egy igazi sokoldalú ruhadarab, amely a gardróbod alapkövévé válhat.

54 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.