Bomber

Azonosító: 06

A bomber fazon amely egyszerre hordozza a vagányság és a stílusos megjelenés esszenciáját. Ez a ízléses és könnyed darab nemcsak divatos, de tökéletesen kifejezheti a személyiségedet is. A bomber lehetővé teszi, hogy megjelenésed egyaránt legyen sikkes és nőies. Tehát hűek maradunk a nőies eleganciához, ugyanakkor csempészünk némi pimaszságot és vagányságot a ruhatáradba.

Bomber fazonunkat a megszokott anyagokból készítjük (elsősorban a normál és heavy vastagságú anyagok ajánlottak hozzá), és bár nincsenek bélelve, mégis tökéletesen funkcionálnak. Így nem csak dzsekiként, hanem felsőrészként vagy pulcsiként is megállják a helyüket a stílusos megjelenésed részeként.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.