Csónak nyakú felső

Csónak nyakú felső

Azonosító: 312

A csónak nyakkivágású, háromnegyedes ujjú felsőrész egy sokrétűen kombinálható alapdarab, amely stílust és nőiességet kölcsönöz szettednek. A csónak nyakkivágás klasszikus és elegáns, kiemelve a nyakat és a dekoltázs területét. Ezáltal nőies és vonzó megjelenést biztosít.

A sokoldalúság szempontjából ez a felsőrész könnyen kombinálható más ruhadarabokkal. Hordhatod szoknyával, nadrággal vagy farmerrel, és könnyedén variálhatod a stílust az adott alkalomhoz vagy hangulathoz igazítva. Alapdarabként is remek választás, amelyet könnyedén felöltözhetsz és bármilyen kiegészítővel feldobhatsz.

26 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.