Csónak nyakú oldalt ráncolt A-vonalú ruha

Csónak nyakú oldalt ráncolt A-vonalú ruha

Azonosító: 063 A

Ez a ruha klasszikus vonalvezetéssel és letisztult stílussal rendelkezik, amely időtlen eleganciát sugároz. A hosszabb ujjak és a csónak nyakú felsőrész harmonikus egységet alkotnak, kiemelve a nyak és a váll vonalait. Az A-vonalú szoknya pedig könnyedséget és játékosságot visz a megjelenésedbe.

Ez az egyszerű, ámde nagyszerű darab valóban nélkülözhetetlen alapdarab a ruhatáradban. Az oldalán végigfutó finom ráncolás nemcsak formálja az alakot, de egyben ápoló és eltakaró hatást is kelt. Ezáltal kiemeli a legelőnyösebb részeket és elfedi az esetleges bizonytalanságokat.

Bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet, legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi outfitről.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.