Csónak nyakú, oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Csónak nyakú, oldalt ráncolt ruha egyenes szabású szoknyával

Azonosító: 063 B

Kívánj egy ruhát, amelyet viselve minden tekintet azonnal rád szegeződik? Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!

Ez a ruha igazi klasszikus vonalvezetéssel rendelkezik, amely időtlen eleganciát sugároz. A hosszabb ujjak és a csónak nyakú felsőrésszel kombinálva tökéletes harmóniát alkotnak. Az egyenes szabású ceruzaszoknya pedig tovább fokozza a nőiességet és a vonzó megjelenést.

Ez az egyszerű, ámde nagyszerű darab valódi nélkülözhetetlen alapdarab a gardróbban. Az oldalán végigfutó finom ráncolás nemcsak formálja az alakot, hanem kényelmet is biztosít. Ezzel az ruhával mindenki igazi nőies és magabiztos megjelenést érhet el. Legyen szó egy elegáns eseményről vagy egy hétköznapi alkalomról, ez a ruha mindig tökéletes választás lesz.

Amennyiben alacsonyabb vagy, akkor a „Petite” méretváltozatot ajánlom számodra. Ez a szabás speciálisan rövidebbre van tervezve, hogy arányaiban jobban passzoljon az alacsonyabb testalkathoz. Így magasabbnak és arányosabbnak fogsz látszani ebben a fazonban.

52 900 Ft

Petite

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.