Denevér ujjas, mell alatt szűkített ruha

Denevér ujjas, mell alatt szűkített ruha

Azonosító: 941 DR

Fedezd fel a tökéletes eleganciát ebben az álomszép ruhában! Az átlapolt felsőrész és a mell alatti szűkítés a végtelenül bővülő, pörgős szoknyával tökéletes harmóniát alkot. Ez a ruha a tökéletes választás azoknak, akiknek egyenes testalkatuk van vagy inkább kevésbé szeretnék a derékra vinni a fókuszt. És emellett bárkinek aki szeretné megtapasztalni, hogy létezik egy ruha amely egyszerre elegáns, nőies és végtelenül kényelmes.

De itt a legjobb része: ez a ruha teljesen személyre szabható! Választhatsz két különböző felsőrész (japán ujjas és denevér ujjas) és két különböző szoknyahossz közül, hogy igazán a saját stílusodra hangolhasd. Ezen az oldalon az alábbi párososítást láthatod: denevér ujjas felsőrész rövid szoknyahosszal. (A japán ujjas verzióját ennek a ruhának ide kattintva megtekintheted.)

Milyen alkalmakra viselnéd ezt az egyedi darabot? Nos, képzeld el magadat egy nyári pikniken, egy baráti összejövetelen vagy akár egy vidám esti buliban! Ez a ruha bármilyen alkalomra tökéletesen megállja a helyét. A könnyed pörgős szoknya élettel tölti meg a táncparkettet, és garantáltan mosolyt csal majd az arcodra. Ráadásul a ruha magas fokú egyénre szabhatósága azt jelenti, hogy igazán a saját stílusodnak megfelelően formálhatod. Tehát hozd ki belőle a maximumot, és ragyogj minden pillanatban!

49 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.