Derékon átlapolt pörgős szoknyás ruha

Derékon átlapolt pörgős szoknyás ruha

Azonosító: 055 AA

Valljuk be, néha a romantikus vonalak a legvarázslatosabbak! Ez a hosszabb ujjú kisruha pontosan ezt az érzést hozza el számodra. A V-nyakú felsőrész kifinomultságot és eleganciát sugároz, miközben hangsúlyozza a nyak és a dekoltázs vonalát.

A ruha derekánál található átlapolt megoldás valójában egy varázslatos trükk, amely szépen formálja és hangsúlyozza a derekunkat. Rendkívül előnyös megoldás még azoknak a hölgyeknek is, akik szélesebb csípővel rendelkeznek. Ez a részlet továbbá erősíti az alakod homokóra alakú formáját, aminek köszönhetően még nőiesebb és vonzóbb megjelenésed lesz.

A lefelé fokozatosan bővülő szoknya pedig igazi varázslat. Ez a kialakítás tökéletesen eltakarja a csípő vonalát és egyúttal hangsúlyozza a homokóra alakú alkatot. Az A-vonalú szoknya könnyedén fodrozódik, így egy finom, romantikus légkört teremt. Az anyag játékosan megráncolódik, és nem feszül a testhez, hanem kellemesen elrejti, amit szükséges.

Ez a romantikus kisruha tökéletes választás különleges alkalmakra, esti rendezvényekre vagy akár romantikus randevúkra de akár egy átlagos napon is amikor egy csipetnyi romantikára vágysz.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.