Derékon átlapolt szűkebb szoknyás ruha

Derékon átlapolt szűkebb szoknyás ruha

Azonosító: 055 AA-1

A V-nyakú felsőrész finoman és előnyösen hangsúlyozza a dekoltázst, miközben a hosszabb ujjak eleganciát és stílust kölcsönöznek. A ruha derekánál található átlapolt megoldás nem csak egy stílusos részlet, hanem csodálatosan formálja és hangsúlyozza a derekunkat. Ez a megoldás kiemeli az alakot és egy nőies vonalvezetést hoz létre.

A szűkebb szabású szoknya finoman követi a test vonalát és csodálatosan kiemeli a sziluettet. Ez a ruha tökéletesen hangsúlyozza a nőiességet, miközben eleganciát és letisztultságot sugall.

Viseld ezt a kisruhát különleges alkalmakra, esti eseményekre vagy akár romantikus vacsorákra. Kombináld egy pár magassarkúval és elegáns kiegészítőkkel, hogy igazán lenyűgöző megjelenést érj el.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.