Egyenes szabású szoknya

Egyenes szabású szoknya

Azonosító: 203

Az örök klasszikus ceruza fazonú szoknya.

Ez a stílusos darab a tökéletes elegancia és kényelem kombinációja. Az alja enyhén bővebb – nincsen teljesen leszűkítve -, hogy szabadon mozoghass és kényelmesen ülhess, állhass, sétálhass vagy lépcsőzhess benne. Ez a szoknya a testalkatodat is előnyösen hangsúlyozza, kiemelve nőiességedet és vonalaidat. Legyen szó munkahelyi megjelenésről, elegáns eseményről vagy akár egy romantikus randiról, ez a szoknya mindig megállja a helyét és biztos alapdarabja lesz a ruhatáradnak.

35 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.