Ejtett hátú overál

Ejtett hátú overál

Azonosító: 902

Ezt az overált azoknak terveztük, akik szeretnének egy kis vagányságot és kacérságot vinni az öltözködésükbe. Az ejtett hátú felsőrész izgalmas részletet ad a ruhadarabnak, finoman és sejtelmesen szabadon hagyva a hátat. A szűkebb szabású nadrág enyhén ülepített, ami még inkább hangsúlyozza a laza, de mégis trendi stílust.

Praktikusságot és funkcionális szempontokat is szem előtt tartva elláttuk az overált zsebekkel, így kényelmesen tárolhatod az apróbb tárgyakat. Ez az overál tökéletes választás, ha egy olyan ruhadarabot keresel, amelyben magabiztosan és stílusosan tündökölhetsz.

57 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.