Ejtett vállú overál

Ejtett vállú overál

Azonosító: 054

Stílus és kényelem egybegyúrva. Az ejtett vállaknak köszönhetően a ruha egy elegáns megjelenést kap, miközben a derékhangsúlyos fazon kiemeli női vonalaidat. Az overál könnyed és egyben laza, ami tökéletes viselet a nyári napokon vagy akár egy kényelmes, de mégis trendi outfit a hétköznapokra. Az elhelyezett zsebek pedig praktikusságot és egy kis extra részletet adnak az összképhez. Bármilyen alkalomra is viselnéd, ez az overál remekül mutat majd és biztosan kényelmes viseletet nyújt számodra.

59 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.