Ejtett vállú, szűk szoknyás miniruha

Ejtett vállú, szűk szoknyás miniruha

Azonosító: 048

Az ejtett vállú, denevér ujjas ruha egy lenyűgöző és divatos választás. Az ejtett vállak hangsúlyozzák a nyak és váll vonalát, miközben a denevér ujjak egyedi és laza megjelenést kölcsönöznek. A ruha szűkített miniszoknyával rendelkezik, amely hangsúlyozza a lábakat és igazán dögös hatást ad az összképhez. Az oldalakon elhelyezett gumival való húzásnak köszönhetően a szoknya finoman megráncolódik, ami egy textúrát ad a ruhának. Ez a ruha tökéletes választás lehet egy bulira vagy más alkalmakra, ahol szeretnél kiemelkedni és igazán nőiesen megjelenni.

49 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.