Ejtett vállú, szűk szoknyás miniruha

Ejtett vállú, szűk szoknyás miniruha

Azonosító: 048

Az ejtett vállú, denevér ujjas ruha egy lenyűgöző és divatos választás. Az ejtett vállak hangsúlyozzák a nyak és váll vonalát, miközben a denevér ujjak egyedi és laza megjelenést kölcsönöznek. A ruha szűkített miniszoknyával rendelkezik, amely hangsúlyozza a lábakat és igazán dögös hatást ad az összképhez. Az oldalakon elhelyezett gumival való húzásnak köszönhetően a szoknya finoman megráncolódik, ami egy textúrát ad a ruhának. Ez a ruha tökéletes választás lehet egy bulira vagy más alkalmakra, ahol szeretnél kiemelkedni és igazán nőiesen megjelenni.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.