Félvállas pillangó ruha

Félvállas pillangó ruha

Azonosító: 905 B

Fél vállas lepelruhánk vonalvezetése egyszerre elegáns és kihívó, ami garantáltan feldobja a megjelenésedet. A derekán található gumis húzás pedig csodálatosan kiemeli az alakodat, így minden alkalommal magabiztosan lépkedhetsz benne.

Ez a ruha igazán különleges megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ajánlom mindazoknak, akik szeretik kiemelni nőiességüket és vonzóbbá tenni megjelenésüket. Az egyedi fél vállas megoldás tökéletesen hangsúlyozza a vállak vonalát, miközben a lepel anyaga légies és könnyed, így kényelmes viseletet biztosít.

Az aszimmetrikus, fél vállas szabásvonalak igazán divatos és különleges megjelenést kölcsönöznek egy ruhadarabnak. Ez a stílus arra épül, hogy az egyik vállat feltűnően kiemeli, míg a másik oldalt nyitottabbá hagyja. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy kiemeljük és hangsúlyozzuk a vállat, amely egy nagyon nőies és vonzó vonalvezetést eredményez. Emellett optikailag is nyújtja az alakot, ami hozzájárul a karcsúbb megjelenéshez.

Viseld ezt a lepelruhát elegáns rendezvényeken, vacsorákon vagy akár a nyári koktélpartikon. Az alakodat előnyösen kiemelő szabása és a különleges fél vállas megoldás garantáltan elnyeri a figyelmet és bezsebelhetsz általa pár bókot.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.