Fodros ujjú felső

Fodros ujjú felső

Azonosító: 324

Ez a kerek nyakú, lazább szabású felsőrész igazi könnyedséget és letisztultságot sugall. Az ujján található finom fodrok pedig egyedi és enyhén romantikus jegyeket adnak neki.

Ez az alapdarab a ruhatáradban számos lehetőséget kínál. Viselheted egyszerűbb nadrággal vagy vagányabb farmerrel, hogy egy lazább, de mégis bájos megjelenést érj el. A felső könnyedén kombinálható különböző stílusokkal, így mindig megtalálod a megfelelő összeállítást az adott alkalomra.

A lazább szabás lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmet, míg a fodros ujjak finom részletekkel gazdagítják a felsőrészt. Ez a kis extra különlegesség még vonzóbbá teszi a megjelenést, miközben megőrzi a letisztult és könnyed stílust.

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.