Galléros hosszabb ujjas felső

Galléros hosszabb ujjas felső

Azonosító: 319 H

Galléros felsőrészünk tökéletes kombinációja az eleganciának és a kényelemnek. A gallér, amely az ingekre jellemző, stílusos megjelenést kölcsönöz az összeállításnak. A felsőrész két változatban érhető el: rövid és hosszabb ujjal, így lehetőséged van választani az aktuális időjáráshoz és stílushoz legmegfelelőbb verziót.

A felsőrészünk is rugalmas anyagból készült, ami garantálja a kényelmes viseletet és a szabad mozgást. Az elegáns megjelenéstől a sportos stílusig számos lehetőséget kínál a galléros felsőrészünk. Kombinálhatod klasszikus nadrággal vagy szoknyával, hogy elegánsabb outfitet hozz létre, vagy választhatsz hozzá farmerrel vagy sportosabb alsóval, hogy laza, hétköznapi megjelenést érj el. A galléros felsőrészünk sokoldalú és sokféle stílushoz illeszkedik, így mindig könnyen variálhatod az összeállításodat.

Összességében a galléros felsőrészünk egy elegáns és kényelmes darab, amely sokféle stílusban és helyzetben viselhető. Rugalmas anyaga és gallérja a megjelenést feldobja, míg a kényelemről és szabadságról gondoskodik.

28 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.