Gombos blézer

Gombos blézer

Azonosító: 320

Ez a szűkített szabású, gombos darab valóban kihangsúlyozza a nőies formákat. A karcsúsított derék vonalvezetésének köszönhetően igazán nőies és elegáns hatást kelt.

A rövid állású blézerünk tökéletesen passzol azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék kiemelni az idomaikat és formásabb megjelenést szeretnének elérni. Az elegáns vonalvezetést tovább fokozza a válltömés, amely igény esetén könnyedén eltávolítható.

Viseld ezt a blézert bármilyen alkalomra, ahol egy kis stílusra és eleganciára van szükség. Alkalmas lehet munkahelyi találkozókra vagy akár egy esti vacsorára is. Bárhová is viseled, biztos lehetsz benne, hogy figyelmet vonzol és magabiztosan fogod viselni.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.