Gumis derekú maxiszoknya

Gumis derekú maxiszoknya

Azonosító: 201

A gumis derekú, fokozatosan bővülő, földig érő maxiszoknya valóban időtlen alapdarab, amely sokféle stílushoz és alkalomhoz illeszkedik. A gumis derék kényelmes viseletet biztosít. A fokozatosan bővülő szoknya vonulós, elegáns hatást kelt, amely tökéletes választás lehet akár magassarkúval kombinálva, hogy kiemelje az eleganciát, de akár lazábban is viselheted, edzőcipővel vagy lapos talpú cipővel párosítva, így egyfajta kényelmes eleganciát sugallva. Bátran variálhatod különböző felsőkkel és kiegészítőkkel, hogy kifejezd saját stílusod és alkalomhoz illő megjelenésed.

45 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.