Gumis derekú miniszoknya

Gumis derekú miniszoknya

Azonosító: 202

A-vonalú rövidebb szoknya, a derekában vékony gumipánttal. Egyszerű és végtelenül jól kombinálható fazon.

A vékony gumipánt a derekán kényelmes tartást biztosít, miközben a szabásvonal könnyed és nőies hatást kölcsönöz. Ez a ruhadarab egyszerűségében rejti a varázslatát, hiszen bármilyen stílusú outfittel remekül kombinálható. Legyen szó egy laza hétköznapi viseletről vagy egy elegánsabb alkalmi eseményről, ez a szoknya mindig helytáll.

32 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.