Gyapjú Kabátka

Gyapjú Kabátka

Azonosító: 05

65 000 Ft

  • Szín *

  • Méret *

Leírás

Stílus és funkcionalitás találkozik ebben a gyapjúból készült rövid kiskabátban, amely tökéletes választás hosszú ruhákhoz, maxiszoknyákhoz és romantikus szettekhez egyaránt.

A rövidebb szabású, csípőig érő kabát karcsúságát a 7/8-os ujjhossz tovább fokozza, így az elegáns megjelenés garantált. Választható két különböző gallér – álló vagy kihajtott – és két gombolás is, így személyre szabhatod a stílusod.

Rendelésednél egyszerűen jelezd nekünk a megjegyzésben, hogy milyen kialakítással szeretnéd a kabátodat, és mi ennek megfelelően készítjük el neked. Ezzel a kiskabáttal garantáltan stílusosan és praktikusan viseled az elegáns szetteidet!

ELÉRHETŐ SZÍNEK

  • VIVA MAGENTA
  • PÁVAKÉK
  • (Amennyiben olyan egyedi színű kabátra vágynál ami jelenleg nem található meg a kínálatunkban akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén és egyeztessünk a kívánságaidról.)

ANYAGÖSSZETÉTEL
A kabát anyaga 100% gyapjú, szatén béléssel

ÁPOLÁS
A kabát tisztítása tisztítóban ajánlott

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.