Hajtásos nadrág

Hajtásos nadrág

Azonosító: 215

Egy finom és elegáns darab, amely lazább szabásával kényelmes és stílusos megjelenést biztosít. A zsebek és a gumis derék részletei tovább növelik a nadrág kényelmét és praktikusságát. A szűkített lábszár és az izgalmas hajtás a nadrág vonalvezetésébe hoz egy kis extra stílust és érdekességet. Ezek a részletek megadják a nadrágnak az egyediségét és a nőiességet anélkül, hogy túlzottan extravagáns lenne. Így a nadrág tökéletesen illeszkedik az időtlen stílushoz, mégis alkalmas a mindennapi, aktív életvitelhez.

A laza szabás és az anyag megválasztása lehetővé teszi a szabad mozgást és a kényelmet, ami fontos a pörgős mindennapok során. Ez a nadrág könnyedén kombinálható más ruhadarabokkal, így alkalmazkodhat a különböző stílusokhoz és helyzetekhez.

Összességében ez a finom és elegáns, laza szabású nadrág egy sokoldalú és kényelmes választás. A vonalvezetése és részletei nőiességet és stílust adnak a ruhadarabnak, ami tökéletesen illik a mai modern nő mindennapjaihoz.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.