Harangruha

Azonosító: 031

A-vonalban fokozatosan bővülő, laza szabású harangruha, amelynek 3/4-es ujjai vannak. Ez a ruhadarab kényelmes és stílusos választás, amely könnyed és nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének. A bővülő szoknya rész könnyedén mozog és lendületet ad a ruhának, miközben a laza szabás kényelmes viseletet biztosít.  Az öv nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a ruhát saját stílusodhoz és kiegészítőidhez igazítsd. Ezzel a harangruhával könnyedén feldobhatod mindennapi vagy akár az alkalmi outfitjeidet is.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.