Hercegnős nyakú felső

Hercegnős nyakú felső

Azonosító: 331

Egy különleges szögletes kivágású, álló nyakú felsőrész, amely minden szettet varázslatosan elegánssá tesz. Ez a ruhadarab valóban királynői stílust kölcsönöz viselőjének.

Képzeld el, hogy egyszerűen kombinálhatod egy farmernadrággal, hogy egy könnyed, mégis elegáns megjelenést érj el. A kontraszt a szögletes kivágás és a farmer között lenyűgöző hatást kelt, és garantáltan magára vonzza a figyelmet.

De ne korlátozd magad csak a farmernadrágokra! Ez a felső tökéletesen harmonizál egy csinosabb szabású nadrággal vagy szoknyával is. Egy elegáns nadrággal kombinálva lenyűgöző és nőies megjelenést érhetsz el. Vagy viseld egy A-vonalú szoknyával, hogy egy romantikus és elegáns stílust sugározz.

A Hercegnő felső igazi sokoldalúságot kínál, amely lehetővé teszi számodra, hogy kifejezd saját stílusod és alkalmazkodj a különböző eseményekhez. Legyen szó hétköznapi viseletről, munkahelyi outfitről vagy akár egy elegánsabb eseményről, ez a felső mindig remek választás.

Engedd, hogy a Hercegnő felsővel igazi hercegnőként érezd magad!

29 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.