Homokóra maxiruha

Homokóra maxiruha

Azonosító: 926 H

Az egyik kedvenc szabásunk egy igazi jollyjoker, ami garantáltan lenyűgöz mindenkit – a földig érő, vonulós szoknyájával. A homokóra ruha nevében hordozza a legfőbb jellegzetességét – a homokóra alak varázslását. Ezt a ruhát viselve magabiztosan mutathatod meg női vonalaidat. A tökéletes fazon alkotóelemei: átlapolt ujjatlan felsőrész, gumis derék és egy A-vonalban bővülő szoknya, ami csodálatosan öleli át alakodat. Legyen szó egy estélyi eseményről vagy egy romantikus randevúról, ebben a ruhában mindig ragyogni fogsz. Engedd, hogy elvarázsoljon és érezd magad különlegesen a homokóra ruhában!

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.