Homokóra ruha

Azonosító: 926 R

Az egyik kedvencünk, az igazi jollyjoker ruha! Ez a tökéletes fazon egyedülálló kombinációja az átlapolt ujjatlan felsőrésznek, a gumis deréknak és az A-vonalban bővülő szoknyának. A szoknya játékossága pedig igazán emeli a ruha varázsát.

Ez a ruha igazi sokoldalúságot és stílust kölcsönöz viselőjének. Nemcsak stílusos, hanem rendkívül kényelmes is, így bármikor bevethető és szinte bárhová felvehető. Legyen szó egy lazább hétköznapi alkalomról vagy egy elegánsabb eseményről, ebben a ruhában mindig jól fogsz mutatni.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.