Hosszabb ujjas homokóra maxiruha

Hosszabb ujjas homokóra maxiruha

Azonosító: 064 H

A klasszikus alapdarabunk igazi királynői változata a homokóra maxiruha. Ez az egyik kedvenc szabásunk, amely egy igazi jollyjoker darabnak számít amelyet földig érő, vonulós szoknyával turbóztunk fel.

A ruha felsőrésze átlapolt, hosszabb ujjakkal rendelkezik, amely eleganciát és nőiességet sugall. A gumis derék rész lehetővé teszi a derékbőség állítását, így pontosan illeszkedik és kényelmet biztosít. Az A-vonalban bővülő szoknya pedig a könnyedséget és eleganciát hangsúlyozza.

Ez a homokóra maxiruha tökéletesen kiemeli az alakodat, kiemelve a nőiességet és a vonalaidat. A földig érő vonulós szoknya elegánsan lengedezik mozgás közben, amely még inkább fokozza a ruha varázslatos megjelenését. A homokóra fazon pedig hangsúlyozza az alakodat, kiemelve a csábító női vonalakat.

Ez a ruha ideális választás lehet különböző alkalmakra, legyen szó esti rendezvényről, esküvőről vagy akár egy elegáns vacsoráról. Könnyedén kombinálható különböző kiegészítőkkel és cipőkkel, így személyre szabhatod a megjelenésedet az adott alkalomhoz.

62 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.