Peplum felső – hosszabb ujjas

Peplum felső – hosszabb ujjas

Azonosító: 327

Ez a bájos hosszabb ujjas, V nyakkivágású felső rendkívül figyelemreméltó részletekkel rendelkezik. A derékrészt finoman körülölelő bő fodrok elegánsan rejtik el azokat a területeket, amelyeket kevésbé szeretnénk előtérbe helyezni. A fodrok nemcsak praktikus szerepet töltenek be, hanem segítenek nőiesebbé tenni a sziluettet, különösen azok számára, akik nem homokóra alakkal rendelkeznek. Az ilyen szabásvonalú felsők segítségével könnyedén elérhető a vonzó megjelenés.

Ez a felsőrész különösen jól mutat magasított derekú, szűkebb nadrágokkal vagy szoknyákkal párosítva. Az ilyen kombinációk kiemelik a derék vonalát és előnyösen formálják a sziluettet.

Ez a felső tökéletes választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A bő fodrok és a V nyakkivágás egyaránt vonzó megjelenést kölcsönöznek. A nőies és elegáns megjelenésre vágyó hölgyek számára ez a felsőrész ideális választás lehet.

28 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.