Nadrágszoknya – hosszú

Nadrágszoknya – hosszú

Azonosító: 213 H

Magasított, extrán bővülő, hosszú nadrágszoknya, gumis derékrésszel.

Ez a gumis derékrésszel ellátott darab nemcsak kényelmes, de stílusos megjelenést is kölcsönöz számodra. Hosszát akár igényeidhez is igazítjuk, hogy tökéletesen illeszkedjen magasságodhoz.

Legyen szó vagány vagy elegáns alkalmakról, ebben a nadrágszoknyában biztosan nem maradsz észrevétlen. Kényelmet és stílust egyetlen ruhadarabban egyesítve! Csodásan mutat minden testalkatnál, kiemeli az előnyöket, miközben elrejti a kisebb alakproblémákat. Tökéletes választás mindennapi viseletre, de akár alkalmi rendezvényeken is kitűnhetsz vele.

Praktikus alapdarab, amelyet könnyedén kombinálhatsz más ruhadarabokkal. Készen állsz meghódítani benne a világot?

51 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.