Kámzsás nyakú A-vonalú szoknyás ruha

Kámzsás nyakú A-vonalú szoknyás ruha

Azonosító: 050 B

Kámzsás nyakú, A-vonalú szoknyás alapdarabunk különleges és stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének. A kámzsás nyakmegolás izgalmas és egyedi részlet, amely feldobja a ruha megjelenését. Az A-vonalú szoknya pedig könnyed és lendületes hatást kölcsönöz a fazonnak. Ez az alapdarab sokoldalúan kombinálható, alkalmas mindennapi viseletre vagy akár elegánsabb eseményekre is. Stílusos és kényelmes választás a ruhatáradban.

51 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.