Kámzsás nyakú megkötős ruha

Kámzsás nyakú megkötős ruha

Azonosító: 050 A

Az izgalmas kámzsás nyakmegoldás és megkötős rész az egyik fő jellemzője ennek a ruhának, ami egy igazán különleges megjelenést kölcsönöz. A ruha A-vonalú szoknyával rendelkezik, ami egy könnyed és nőies hatást eredményez. A kámzsás nyakrész izgalmas részlet, amely megfűszerezi és egyedivé teszi az egyébként letisztultabb szabású ruhát. A megkötős rész pedig lehetőséget ad arra, hogy testre szabhasd a derékbőséget és a fazon formáját. Ez a ruha tökéletes választás lehet egy elegáns eseményre vagy bármilyen olyan alkalomra, ahol szeretnél kiemelkedni és egyedi megjelenést mutatni.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.