Kámzsás nyakú miniruha

Kámzsás nyakú miniruha

Azonosító: 909 R

Szeretnél kiemelkedni a tömegből és egy igazán különleges és egyben vagány ruhában ragyogni? Akkor ez a kámzsás nyakú miniruha pont neked lett tervezve! Az izgalmas kámzsás nyakkivágás olyan részlet, amely garantáltan felkelti a figyelmet. A letisztult vonalvezetés és az egyszerű ujjatlan fazon a minimalista stílus szerelmeseinek tökéletes választása. Ebben a ruhában egyszerre érezheted magad elegánsan és merészen, hiszen a különleges nyakkivágás ad egy csavart az egyszerűséghez. Legyen szó buliról, koktélpartiról vagy más alkalmakról, ebben a miniruhában garantáltan lenyűgözően fogsz mutatni.

46 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.