Kámzsás nyakú miniruha

Kámzsás nyakú miniruha

Azonosító: 909 R

Szeretnél kiemelkedni a tömegből és egy igazán különleges és egyben vagány ruhában ragyogni? Akkor ez a kámzsás nyakú miniruha pont neked lett tervezve! Az izgalmas kámzsás nyakkivágás olyan részlet, amely garantáltan felkelti a figyelmet. A letisztult vonalvezetés és az egyszerű ujjatlan fazon a minimalista stílus szerelmeseinek tökéletes választása. Ebben a ruhában egyszerre érezheted magad elegánsan és merészen, hiszen a különleges nyakkivágás ad egy csavart az egyszerűséghez. Legyen szó buliról, koktélpartiról vagy más alkalmakról, ebben a miniruhában garantáltan lenyűgözően fogsz mutatni.

47 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.