Kámzsás nyakú miniruha

Kámzsás nyakú miniruha

Azonosító: 028 R

Letisztult szabású, hosszú ujjú miniruha, amelyet az izgalmas kámzsás nyakrész tesz igazán különlegessé. Ez a ruhadarab egyszerre elegáns és trendi, tökéletes választás lehet a különféle alkalmakra. A letisztult szabás kiemeli a nőies vonalakat és hangsúlyozza a karok hosszát. A kámzsás nyakrész izgalmas és divatos megjelenést kölcsönöz a ruhának, egyedi és figyelemfelkeltő részletként. Erre a fazonra különösen igaz a mondás: a kevesebb több, avagy egyszerűen nagyszerű. Ez a kombináció a minimalista stílus és a különleges részletek szerelmeseinek ideális választás lehet.

47 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.